MobilShift

Snapchat Dondurma ve Hesap Silme Linki

07.09.2017
8
Snapchat Dondurma ve Hesap Silme Linki

Snapchat hesap silme işlemi nasıl yapılır ve hesap silme linki nerede? Snapchat kullanıcıları için hesaplarını kapatmak zor ve karmaşık bir işlem olarak gelse de kolaydır. Snapchat hesap silme işlemlerinizi aşağıdaki yönergeleri uygulayarak kolayca silebilirsiniz.

Snapchat kullanıcıları hesaplarını kapatmak istediklerinde, birden fazla karmaşık sayfa ve ayarlarda kaybolmak istemiyorlar, direkt olarak hesap silme sayfasına giderek hemen hesaplarını kapatmak istiyorlar. Elbette bu haklı ve yerinde bir istek, işte bizde bu sebeple, Snapchat hesap silme veya dondurma sayfasının direkt linkini vermek istedik.

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

Daha önceki yazılarımızda Snapchat hesabı nasıl silinir anlatmıştık, hem de resimli olarak, uygulamalı olarak Snapchat hesap silme işlemlerinin anlatıldığı makalemizi sayfamızın en alt kısmından erişerek okuyabilirsiniz.

Bu yazıda ise, Snapchat hesabımı nasıl silineceğini öğrenmeme gerek yok, sadece bana silme sayfasının linki yeterli diyorsanız. Aşağıda Snapchat hesap silme linkine bulabilirsiniz.

Hesaplar seçeneğine gidin

Snapchat kullanıcı adı ve şifreniz ile hesabınıza giriş yapın, ardından aşağıdaki bağlantıya tıklayarak hesap kapatma linkini takip ederek hesap kapatma sayfasına gidiniz.

https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account

snapchat hesap silme işleminizi account delete bağlantısı üzerinden yapabilirsiniz.

Snapchat uygulamasında oturum açmak için kullanıcı adı ve şifre ile hesap girişi yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki giriş formunda yer alan bilgileri doldurun.

Snapchat hesabınıza bağlı olan telefon numarasına gönderilen güvenlik kodunu giriniz ve “Gönder”i tıklayınız.

snapchat hesap silme işlemi için hesap girişi yapmanız gerekmektedir.

Snapchat hesabınızı silmek için son adım, Kullanıcı adınızı ve şifrenizi tekrar girmeniz gerekir.

Ardından, “Devam” butonuna tıklayın.

snapchat hesap silme onayını verin

Bu adımdan sonra, hesabınızı silmek için 30 gün süreyle devre dışı bırakılacaktır. Hesabınız devre dışı bırakıldığında, arkadaşlarınız Snapchat üzerinden sizinle iletişim kuramaz veya etkileşimde bulunamaz.

Ek 30 gün sonra hesabınız kalıcı olarak silinir.

Bu şekilde, hesabınızın, hesap ayarlarınızın, arkadaşlarınızın, Snap’lerinizin, Sohbetlerinizin, Hikayenizin, cihaz verilerinizin ve konum verilerinizin silineceği anlamına gelir.

Eğer bu süre içinde Snapchat hesabınıza giriş yapar ve oturum açarsanız hesabınız tekrar aktif hale gelir ve hesap silme işleminizi tekrarlamanız gerekebilir. Devre dışı bırakılan bir hesabın yeniden etkinleştirilmesi bazen 24 saat sürebilir.

Snapchat Hesap Silme Linki

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yazı içerikleri kopyalanamaz ve alıntı yapılamaz.
error: Content is protected !!