MobilShift

Ps4 User Kullanıcı Silme

01.01.2022
35
Ps4 User Kullanıcı Silme

PlayStation 4, farklı birkaç kullanıcının tanımlanmasına izin veren bir oyun konsoludur. Bu yazıda Ps4 User Kullanıcı Silme işlemi detaylı olarak anlatılacaktır. Artık kullanmayı düşünmediğiniz Ps4 User Kullanıcı hesabınızı silmek için yapılması gerekenler aşağıda anlatılmaktadır.

  • Birincil hesabınıza giriş yapın.
  • PS4’ünüzü açın ve oturum açma bilgilerinizi her zamanki gibi girin.
  • Diğer hesapları silmek için konsolun birincil kullanıcısı olarak oturum açmanız gerekir.
  • Ayarlara gidin.
  • “Ana ekrandan, bir seçenekler menüsü getirmek için sol kumanda çubuğuna basın.
  • Gezinmek için sol kumanda çubuğunu kullanmaya devam edin, “Ayarlar” etiketli bir araç kutusunun simgesine gelene kadar sağa ilerleyin. Seçmek için “X” e basın.
  • “Kullanıcıyı Sil” ekranını açın.
  • Ayarlar menüsünden “Kullanıcılar” a gidin.
  • Buradan “Kullanıcı Sil” i tıklayın.
  • İstenen kullanıcıyı silin. Silmek istediğiniz kullanıcıya kaydırın.
  • Onları silmek için “X” e tıklayın ve ardından silme işlemini onaylayın.
  • Buradan PS4’ün talimatlarını takip etmeniz yeterli.

Ps4 Birincil Kullanıcı Silme

Birincil hesabınızı silmeye çalışıyorsanız aşağıdaki işlemleri uygulayınız. 

  • PS4’ün başlatılması gerekecektir.
  • “Sil” i tıkladıktan sonra, başlatma kararını onaylamanız istenecektir.
  • Bunu yaptığınızda konsolunuz fabrika ayarlarına geri yüklenir. 
  • Yedeklenmemiş tüm veriler kalıcı olarak kaybolacaktır. 

Bu işlemi yapmadan önce verilerinizi yedeklemek için aşağıdaki işlemleri yapınız.

  • Ayarlar> Uygulama Kaydedilmiş Veri Yönetimi> Sistem Depolamasına Kaydedilen Verilere gidin.
  • Buluta kaydetmek için “Bulut” u veya harici sabit disk gibi bir USB aygıtına kaydetmek için “USB Depolama” seçin.
  • Yedeklemek istediğiniz oyunu veya uygulamayı seçin ve “Kopyala” tıklayın.

Bu işlem sırasında PS4’ünüzü kapatmayın; aksi takdirde ciddi bir hasara neden olabilirsiniz. 

Silme işleminin başarılı olup olmadığını kontrol edin. PS4’ünüzün oturumunu kapatın ve sonra tekrar giriş yapın. Kullanıcı seçenekler ekranında artık görünmüyorsa, bunları sistemden başarıyla silersiniz demektir

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yazı içerikleri kopyalanamaz ve alıntı yapılamaz.