MobilShift

Dropbox hesabını silme

31.05.2016
38
Dropbox hesabını silme

Dropbox hesabı nasıl silinir? Dropbox hesabımızı kalıcı olarak nasıl kapatılır? Dropbox hesap silme işlemi nasıl yapılır? Dropbox hesap kapatma için, aşağıdaki yönergeleri uygulayabilirsiniz.

Mevcut Dropbox hesabımızı silmek istediğimizde, hesabımızda var olan tüm datalar, veriler kalıcı olarak silinecektir. Dropbox hesabınızı silmeden önce hesap içeriğinizi kontrol ederek, gerekli dosyalarımızı bilgisayarımıza yedekleme işlemini yapmanız önerilir. Dropbox hesabı silindikten sonra, tüm verileriniz kalıcı olarak silinir.

Dropbox hesabımızı silebilmek için, ilk olarak hesaba giriş yapmamız gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifre ile hesabımızda oturum açarak Dropbox hesap silme işlemine başlayabiliriz.

Eğer Dropbox hesap şifrenizi unuttuysanız, hesap erişimi için gerekli olan şifrenizi, sıfırlayarak yeni bir şifre almanız gerekmektedir.

Dropbox hesabı nasıl silinir?

  • Dropbox hesabınızda oturum açın.
  • Dropbox hesap silme linki ‘ne tıklayın.
  • Şifrenizi tekrar yazın.
  • Dropbox hesap silme nedenimizi açılır kutudan seçerek “Delete My Account” butonuna basın.
  • Why are you leaving? yazan açılır kutudan, herhangi bir sebep yada Other seçeneğini seçin.
  • Diğer kutuya herhangi bir şey yazmanız gerekmez.
  • Dropbox hesabınız direk olarak silinecektir ve geri alınamayacaktır.

Dropbox hesabınızı silmek için bu işlem geri alınamaz, bu bir hesap dondurma işlemi değildir, “Delete my account” butonuna bastığınızda,  daha başka bir uyarı vermeden veya bir form onaylamanız istenmeden direkt olarak hesabınız silinecektir ve kapatılacaktır.

Dropbox hesap silme işlemini geri almanız mümkün değildir, bu yüzden hesabınızda gerekli doyalar, resimler, veriler olmadığından emin olunuz.

Dropbox Hesabınızı Silmek için tıklayınız

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yazı içerikleri kopyalanamaz ve alıntı yapılamaz.