MobilShift

Turkcell 2222 ye Mesaj Gitmiyor Sorunu Nasıl Çözülür

16.09.2017
1.090
Turkcell 2222 ye Mesaj Gitmiyor Sorunu Nasıl Çözülür

Turkcell aboneleri için 2222 numaralı servise mesaj gönderme işleminde karşılaşılan bir hata olan mesaj gönderememe sorunu için çözüm nedir? 2222’ye mesaj göndermek istiyor ama başaramıyorsanız, bu sorunu yapacağınız küçük bir ayar ile çözebilirsiniz.

Hattınızda mesaj göndermeye yetecek kadar lira ya da SMS hakkınız olduğundan emin olunuz. Bunun dışında 2222’ye mesaj göndermede bir sorun yaşama olasılığınız bulunmaz.

İster Samsung, ister İphone ya da farklı bir telefon fark etmez, buradaki sorun genelde şudur. Bu mesajların ücretli olduklarına dair gelen bilgilendirmeye karşı sizin “Reddet” seçeneği ile bilmeden mesaj göndermeyi iptal etmeniz yatmaktadır.

Android Cihazlara SMS İzin Ayarları

Yanlışlıkla mesaj göndermeyi reddettiyseniz bu sorunu tekrar bu izni vermekle çözebilirsiniz. Bunun için telefonunuzdan, sırasıyla aşağıdaki ayarları yapınız.

  1. Ayarlar>
  2. Uygulamalar>
  3. Uygulama Yöneticisi>
  4. Daha Fazla>
  5. Sistem uygulamalarını göster>
  6. Mesaj Servisi>
  7. Premium SMS gönder>
  8. Daima izin ver

Bununla ilgili olarak SMS ayarları ile alakalı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Daha önce yazmış olduğumuz “7000 e mesaj gönderemiyorum sorununun çözümü” yazıda yazan işlemler sorununuzun çözümü için yardımcı olabilir.

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Yazı içerikleri kopyalanamaz ve alıntı yapılamaz.